Fars Dag

Årets gave til Fars Dag 2015

På Fars Dag skal far forkæles, og det er der mange måder at gøre på. Et SuperGavekort vil alle fædre kunne bruge, hvad enten man er feinschmecker, handyman, golfspiller, elsker adrenalin eller bare godt kan lide stor valgfrihed, som SuperGavekortet i den grad giver. SuperGavekortet kan indløses til vores over 150 forskellige samarbejdspartnere. 

Du kan også være mere specifik og forære et Vin- & DelikatesseGavekort, gavekort til Silvan eller måske til en adrenalinfyldt oplevelse som fx en tur i en Ferrari, F16-simulator eller en af vores andre sjove oplevelser. Du kan jo forære en oplevelse for to og selv tage med ud, så I får en dag sammen, I aldrig glemmer! Vi har gavekort til stort set alt og kun fantasien sætter grænser - falder valget på et SuperGavekort kan far jo selv vælge!

Husk at vedlægge et gratis hilsenkort med et billede af dig og din far og valgfri tekst, ligesom vi gerne pakker gaven ind, hvis du ønsker det. Vi leverer dag-til-dag via Post Danmark og her-og-nu med sms og email, så selvom du er sent ude, er det ikke for sent at påskønne far på Fars Dag. 

Fars dag 2015 skal fejres med en gave til far. Husk Fars Dag d. 5. juni 2015!