Om Gavekortet.dk


Gavekortet.dk er Danmarks gavekortportal. Her kan man nemt og hurtigt sende gavekort til en lang række danske butikskæder og oplevelser. Det er samtidig muligt at vedlægge et gratis hilsenkort med tekst og billede.

Gavekortet.dk tilbyder også unikke gaveløsninger til virksomheder, der benytter gaver til alt fra salgskonkurrencer og forhandler-netværk til jubilæums- og julegaver.

Gavekortet.dk består af et dedikeret team, der til enhver tid bestræber sig på at levere den bedst mulige service. Gavekortet.dk er medlem af Foreningen for Distance- og Internethandel og er godkendt af e-handelsfonden. Gavekortet.dk blev etableret i 2003 og er i 2008, 2009, 2010 og 2011 blevet udnævnt som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen. Foruden Danmark, driver Gavekortet.dk også virksomhed i Sverige, Norge, Finland og Polen. Gavekortet.dk er en økonomisk sund virksomhed med kreditrating AA.

Vil du vide mere om Gavekortet.dk, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

IN ENGLISH

Gavekortet.dk A/S is a leading gift card service company operating in Denmark, Sweden, Norway, Finland through local offices and worldwide via our GoGift Global Service - www.gogift.com/global. For questions or assistance in English, please call +45 3823 7020 or send an e-mail to [email protected]