SUPERGAVEKORTET

Endelig en firmagave, der passer til alle

Det kan være svært at give en passende gave til en bred gruppe af ansatte, kunder eller et forhandlernetværk. Der er som regel nogle, som føler, at gavevalget ikke lige er dem.

Et SuperGavekort er løsningen. Det giver gavemodtager frihed til at vælge blandt mere end 100 danske butikskæder og oplevelser - se hvilke der frit kan vælges blandt her. Man kan kombinere gavekort, og det er ikke nødvendigt at bruge hele beløbet på en gang.

Nemmere og mere fleksibel end andre firmagaveløsninger

Et SuperGavekort kan leveres som et fysisk gavekort eller som et e-mail gavekort eller via SMS. Derudover kan man indarbejde SuperGavekort koder i virksomhedens egen kommunikation.

Sæt din virksomheds præg på gavekortet

Udover at man nemt kan vedlægge en personlig hilsen, er det muligt at få gavekortene præget med firmalogo og eget design - gratis.

Hvordan indløser man et SuperGavekort?

Det er nemt at indløse et SuperGavekort. Du registrerer din SuperGavekortkode i den orange boks i øverste højre hjørne og bliver derefter trin-for-trin guided igennem indløsningen. Har du modtaget gavekortet som e-mail, skal du blot foretage et par simple valg.

Spørgsmål til SuperGavekortet?

Har du yderligere spørgsmål vedr. SuperGavekortet, er du altid velkommen til at kontakte os på 3823 7020 (man-fredag, 9-16) eller via email [email protected].
Køb SuperGavekortet her